Alhamdulillah, penghantaran menggunakan Poslaju telah berjaya dilaksanakan sebanyak 2 kali setakat ini. Berat dan tarif "Zone 2" digunakan bagi penghantaran di antara berlainan negeri. Butir-butir lanjut adalah seperti berikut:
1) Nama : Mazliza
Lokasi : Senai, Johor
Pembelian : Lapis india, blueberry cheese dan tembikai
Berat : 1.335kg
Kos Poslaju : RM10.70
2) Nama : Shahrul
Lokasi : Bukit Mertajam, P.Pinang
Pembelian : Lapis blueberry cheese dan TV3
Berat : 0.970kg
Kos Poslaju : RM8.20
Jutaan terima kasih diucapkan kepada pembeli2 di atas.
Wednesday, October 7, 2009
Penghantaran Melalui Poslaju
Posted by Shaza at 12:51 AM 0 comments
Tuesday, September 1, 2009
Tempahan Hari Raya
Alhamdulillah, sebanyak lebih kurang 500 biji kek telah ditempah sempena Hari Raya Aidilfitri ini. Kawasan utama yang mendapat banyak tempahan adalah Manjung dan KL. Penghantaran dijangkakan akan dilaksanakan pada 10/9/09 (Lumut) , 11/9/09 (KL) dan 12/9/09 (Seremban). Terima kasih diucapkan kepada kawan2 yang banyak membantu dalam mempromosikan kek lapis ini. Sambutan yang menggalakan ini menyebabkan tempahan masih dibuka dan diterima sehingga hari ini. Dan hari ini juga telah diumumkan sebagai tarikh tutup akhir untuk tempahan hari raya. Ini bagi mengelakkan sebarang masalah di kemudian hari. Untuk pengetahuan semua terutama yang tidak berkesempatan membuat tempahan, kek dijual sepanjang tahun.
Posted by Shaza at 12:20 AM 0 comments
Friday, August 21, 2009
Sayang Kek Lapis
Kami menawarkan pelbagai jenis kek lapis Sarawak yang asli dan segar pada harga yang sangat berpatutan. Kek lapis berbentuk roll juga dijual pada harga yang sama.
Berikut adalah maklumat lanjut berkenaan kek-kek lapis Sarawak yang ditawarkan untuk rujukan pihak tuan-tuan dan puan-puan:
- Dibuat oleh penduduk asal Sarawak yang sekarang menetap di Selangor
- Berharga RM15.00 sahaja
- Saiz kek / paket adalah lebih kurang (19 x 6 x 4) cm
- Tiada bahan pengawet digunakan
- Dikukus dan tahan lama
- Adunan kek adalah berlainan, maka berat setiap kek tidak sama. Berat purata kek adalah diantara 400gm hingga 650gm
- Sesuai dijadikan buah tangan, juadah minum petang dan sebagainya
- Insya'Allah...dijamin puas hati
Senarai kek-kek dan adunannya adalah seperti di bawah:
1. Lapis Blueberry Cheese ~ Cheese + serbuk blueberry
2. Lapis chocolate chips ~ Oren + chocolate chips
3. Lapis chocolate rice ~ Madu + pandan + chocolate rice
3. Lapis evergreen ~ Serbuk santan + pandan
5. Roll ketupat ~ Strawberry + susu
6. Lapis keladi ~ Keladi + susu
7. Lapis strawberry ~ Strawberry + madu
8. Lapis sisik ikan ~ Horlicks + tepung Hong Kong + plum China
9. Lapis horlicks ~ Horlicks + susu
10. Lapis cappucino ~ Nescafe + cappucino
11. Lapis masam-masam manis ~ Seri kaya + susu + buah masam-masam manis
12. Lapis prune ~ Horlicks + prune + tepung Hong Kong
13. Kek kukus kismis ~ Horlicks + kismis
14. Kek hati pari ~ Brown sugar + horlicks + kismis
15. Lapis/Roll peanut butter ~ Peanut butter + serbuk cheese
16. Lapis batik sutera ~ Strawberry + pandan
17. Lapi mami jarum ~ Madu + susu
18. Lapis tembikai ~ Strawberry + milo
19. Lapis India ~ Chocolate Cadbury + cream cheese + tepung Hong Kong
20. Roll tikar mengkuang ~ Pandan + strawberry
21. Roll songket Sarawak ~ Milo
22. Roll diamond ~ Cappucino + susu
23. Lapis peppermint ~ Peppermint
24. Lapis rempah ~ Serbuk rempah + susu
25. Lapis TV3 ~ Anggur + strawberry + oren
26. Lapis cheese ~ Serbuk cheese + cheese parut + milo
27. Roll Batrisya ~ Cheese parut + cream cheese
28. Kek chocolate cheese ~ Cheese + milo
29. Kek New York cheese ~ Cheese + lemon
30. Roll cheese strawberry ~ Strawberry + cheese
31. Kek belacan ~ Horlicks + gula Sarawak
Kek bersaiz 8'x8' juga ada dijual pada harga RM60.00 sahaja. Berat purata adalah antara 1.8kg dan ke atas
Lokasi pengedar:
1) Tmn Desa Sitiawan, Kpg Sitiawan, Perak
2) Tmn Paroi Jaya, Seremban, N.Sembilan
3) Tmn Desa Baiduri, Cheras, K.Lumpur
Untuk sebarang pertanyaan / pembelian / tempahan, sila hubungi:
Nama : Azrul
Tel Bimbit : 013-397 2077
Email : sayang.keklapis@gmail.com
Blogt : http://sayangkeklapis.blogspot.com
Posted by Shaza at 9:31 PM 4 comments